Referencer

 

Christian:

Af alle de mennesker jeg har talt med i forbindelse med min opsigelse, er du den mest professionelle person, jeg er stødt ind i. Ingen andre jeg tog kontakt til, har tilnærmelsesvis matchet det jeg har oplevet hos dig.

 

Susanne:

Endnu en gang tak for al den tid du lagde i mig sidste efterår, og for det, du har bibragt mig som person i forhold til mit syn på mig selv som arbejdskraft, for uden dine input og coaching ville jeg aldrig have haft mod til at komme videre på den positive måde, jeg gjorde. Mange tak fra en glad fan!

 

Pia:

Endnu en gang tak for et konstruktivt møde. Har aldrig været i tvivl om din faglighed – du er professionel og “add on”. Det er super behageligt, at være “kunde” hos dig ;o)

 

Charlotte:

Det er sjældent jeg har været til coaching, som i dén grad gjorde mig glad og opstemt, og gav mig en hel masse i bagagen som jeg kan bruge bagefter både privat og arbejdsmæssigt. Jeg syntes det var supergodt og meget lærerigt.

 

Susanne:

Jeg var helt nede i kulkælderen over min opsigelse. Allerede efter den første session hos Merete, var motivationen i top og jeg glædede mig til at komme igang med min jobsøgning.

 

Niels:

Endnu en gang mange tak for inspirerende dage på Helenekilde sidste uge.
Det var dage, som gav liv til nye processer – og satte fart på dem, som fandtes i forvejen. Jeg mærker, at deltagerne efter weekenden taler meget om opholdet – og udbyttet.
Ligeledes mange tak for en hyggelig og givende snak!
“When love and skill work together – expect a masterpiece!”
Vi fik et masterpiece af jer – og det vil vi løfte videre og give handling!
Fortsat rigtig god arbejdslyst – håber vi mødes igen en dag!

 

Kunder:

SAS

Region Sjælland (Roskilde Sygehus, Kalundborg Sygehus, Filidelfia)

Egedal Kommune

Gladsaxe Kommune

Gebr. Heinemann

Know How Data