WORKSHOPS:

Er Jante din ven eller fjende?

Hvordan er dit eget selvbillede og selvværd? Går du rundt og banker dig selv i hovedet med alt, det der er “galt” med dig eller ikke fungerer?
Er du din egen værste kritiker og bruger energi og tid på at holde Jante i live?
Kom og få tips til at ændre dine uhensigtsmæssige tanker!

Vil du gerne være din egen bedste ven?

Så kom og få brugbare redskaber og tips til at blive en gladere og mere tilfreds udgave af dig selv.
Et godt selvværd giver indre styrke og indre accept – det betyder, at du bliver bedre til at stå fast, være tro mod dig selv og dine holdninger.

 

Tag dig i agt, Superwoman!

Er du hende, der altid klarer alting? Hende der er først, bedst, hurtigst? Og altid melder sig til alt det, der skal gøres – før alle andre?

Lær at passe på dig selv, så du ikke brænder ud.

Lær Mindfulness og få mere energi og livsglæde

Mindfulness styrker den del af hjernen, der har betydning for vores orienteringsevne og hukommelse og personer, der dyrker mindfulness jævnligt, udviser mere glæde, energi og større performance.

Mindfulness er mentaltræning, der kan læres af alle og ganske få minutter om dagen, kan gøre en meget stor og positiv forskel!

På workshoppen vil jeg fortælle lidt om mindfulness, men det meste af tiden, vil jeg lavede guidede øvelser, så du får prøvet det på egen krop. Øvelser du med det samme kan gå i gang med i din hverdag. Efter hver øvelser taler vi om oplevelsen og virkningen.

Max antal deltagere vil være 8, derfor er tilmelding nødvendig og bindende.

Alle workshops afholdes i Det Blå Behandlerhus, Blågårdsstræde 7, 4000 Rokilde

Tilmelding:

mn@midano.dk eller 3533514