Jobsøgning

Er du jobsøgende?

Uanset om du er ledig og på jagt efter et job, eller om du er i job, men gerne vil søge videre, så kan det en udfordring og en tidskrævende proces.

Jeg hjælper dig med den praktiske del, strukturen og coacher dig gennem processen – alt efter dine individuelle behov.

Jobsøgning hos Midano - Lup på papir

Hvad tilbyder jeg ?

CV

Mange tror fejlagtigt, at et CV laves en gang for alle og efterfølgende bruges til alle jobansøgninger. Men et CV skal være næsten lige så individuelt tilrettet det enkelte job som en ansøgning. Jeg hjælper dig med at lave et grund CV og hvordan du tilretter det din jobsøgning.

Ansøgning

En ansøgning starter med, at annoncen læses grundigt igennem – hvilket er et punkt der ofte får for lidt opmærksomhed. For at få succes med ansøgningen, kræves en grundig ”analyse” af jobprofilen, sprogbrug, opsætning etc. Jeg hjælper dig med at læse annoncen igennem og sammen finder vi det der er vigtigt at fokusere på.

Jobsøgning hos Midano - Person søger på nettet

Jobinterview

Nogle sidestiller et interview med at gå til eksamen eller lignende, men i bund og grund er det jo ”bare” en ligeværdig samtale mellem to parter, der begge ønsker at få belyst om dette er det rette match. Vi tager en individuel samtale om, hvad der er dine udfordringer i forhold til en jobsamtale og gennemgår de punkter, man skal være opmærksom på, forberedelse, fremtoning, mulige spørgsmål etc.

Priser

Pris pr. session (1 – 1½ time) : 650,- kr.

Samlet pakke (CV, Ansøgning og Jobinterview) : 1.700,- kr.